Please use this identifier to cite or link to this item:
http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/21239
Title: | Diseño de una linea de producción para la elaboración de pan a partir de la harina de amaranto (amaranthus hybridus) y harina de arroz (oryza sativa) para celìacos) |
Authors: | Mosquera Bejarano, Mayra Elizabeth Pacheco Bajaña, Jorge Francisco |
Keywords: | Diseño de una línea de reparación Elaboración de pan Harina de amaranto Harina de arroz |
Issue Date: | 2012 |
URI: | http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/21239 |
Appears in Collections: | Tesis de Grado - FIMCP |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
PORTADA.pdf | ARCHIVO PRINCIPAL | 214.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
CAPITULO 1,2,3 y 4.pdf | 1.56 MB | Adobe PDF | View/Open | |
APÉNDICES.pdf | 2.64 MB | Adobe PDF | View/Open | |
BIBLIOGRAFÍA.pdf | 87.41 kB | Adobe PDF | View/Open | |
Tesis Mosquera Mayra-Pacheco Jorge.pdf | 4.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.