Please use this identifier to cite or link to this item:
http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/4654
Title: | Elaboración del inventarío de recursos gastronómicos con potencial turístico del cantón Nobol |
Authors: | Banderas Avilés, Janet Cecilia, directora Benavides Serrano, Jose Luis Jaramillo Moreno, Erika Trinidad Pesantes Benites, Frank Xavier |
Keywords: | ELABORACION |
Issue Date: | 2007 |
Publisher: | ESPOL. FCSH. |
Citation: | Benavides, J.; Jaramillo, E.; Pesantes, F. (2007). Elaboración del inventarío de recursos gastronómicos con potencial turístico del cantón Nobol. [Tesis de Grado]. Escuela Superior Politécnica del Litoral. |
URI: | http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/4654 |
Appears in Collections: | Tesis de Turismo - FIMCM |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
D-37508.pdf | 10.92 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.