Please use this identifier to cite or link to this item: http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/4654
Title: Elaboración del inventarío de recursos gastronómicos con potencial turístico del cantón Nobol
Authors: Banderas Avilés, Janet Cecilia, directora
Benavides Serrano, Jose Luis
Jaramillo Moreno, Erika Trinidad
Pesantes Benites, Frank Xavier
Keywords: ELABORACION
Issue Date: 2007
Publisher: ESPOL. FCSH.
Citation: Benavides, J.; Jaramillo, E.; Pesantes, F. (2007). Elaboración del inventarío de recursos gastronómicos con potencial turístico del cantón Nobol. [Tesis de Grado]. Escuela Superior Politécnica del Litoral.
URI: http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/4654
Appears in Collections:Tesis de Turismo - FIMCM

Files in This Item:
File SizeFormat 
D-37508.pdf10.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.