Please use this identifier to cite or link to this item: http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/5332
Title: Elaboración del inventarío de recursos gastronómicos con potencial turístico del cantón nobol
Authors: Benavides Serrano, José Luis
Jaramillo Moreno, Erika Trinidad
Pesantes Benites, Frank Xavier
Keywords: RECURSOS GASTRONOMICOS
NOBOL
Issue Date: 2007
URI: http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/5332
Appears in Collections:Presentaciones de Tesis - FIMCBOR

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
anexo 1 ficha planta.docAnexos de Tesis17.86 MBMicrosoft WordView/Open
anexo 2 ficha producto.docAnexos de Tesis11.67 MBMicrosoft WordView/Open
anexo 3 ficha plato.docAnexos de Tesis9.14 MBMicrosoft WordView/Open
ANEXO 4 RESULTADO DE FICHAS PLANTA.docAnexos de Tesis83.5 kBMicrosoft WordView/Open
ANEXO 5 resultado fichas producto.docAnexos de Tesis83.5 kBMicrosoft WordView/Open
ANEXO 6 resultado fichas platos.docAnexos de Tesis86 kBMicrosoft WordView/Open
anexo 7 PLANO NARCISA.docAnexos de Tesis2.3 MBMicrosoft WordView/Open
ANEXO 8 mapa geografico.docAnexos de Tesis2.2 MBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.