Please use this identifier to cite or link to this item:
http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/6009
Title: | Diseño de herramientas de control para reducir pérdidas de materia prima en el proceso producción aplicado al servicio de comidas rápidas |
Authors: | Andrade Rada, Marcos Daniel |
Keywords: | HERRAMIENTAS DE CONTROL MATERIA PRIMA PROCESO PRODUCCIÓN COMIDAS RÁPIDAS |
Issue Date: | 2006 |
URI: | http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/6009 |
Appears in Collections: | Presentaciones de Tesis - FIMCP |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Presentacion Tesis Ing. Marcos Andrade.ppt | Presentación de Tesis | 1.78 MB | Microsoft Powerpoint | View/Open |
Presentacion Tesis Ing. Marcos Andrade.pptx | Presentación de Tesis | 1.58 MB | Microsoft Powerpoint XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.