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Proyecto de evaluación sobre el procesamiento y comercialización del producto “chicharron marinero”

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dc.contributor.author Solís González, Lady
dc.contributor.author Limones, Marlon Mateo
dc.contributor.author Sandoval Santos, Jorge
dc.contributor.author Salas, Edgar
dc.date.accessioned 2010-10-11
dc.date.available 2010-10-11
dc.date.issued 2010-10-11
dc.identifier.uri http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/13293
dc.description.abstract In the Present plan will be carry out a market study and financial feasibility for Prosecution and commercialization of the product CHICHARRON MARINERO, Which one is a combination of chicharrones from Fish, Shrimp, fried, packed in boxes master and then frozen, this product will be consumed once open the packed, it just heat some minutes in a pan. The CHICHARRON MARINERO will be industrialized and it will distribute it to him in chains of the main commercial centers of the town. This way, it is hoped to contribute to the creation of new fishing products with added value and with new technologies. The study included an analysis of financial viability to detail the costs that it implies the industrialization and suitability of the plan. en
dc.language.iso spa en
dc.rights openAccess
dc.subject COMERCIALIZACIÓN en
dc.subject INDUSTRIALIZACIÓN, en
dc.subject DISTRIBUCIÓN en
dc.subject TECNOLOGÍA. en
dc.title Proyecto de evaluación sobre el procesamiento y comercialización del producto “chicharron marinero” en
dc.type Article en


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