DSpace Repository
Análisis y mejoramiento del proceso de producción de turron de miel de abeja bañado en chocolate
Login
español
English
DSpace Home
→
Unidades Académicas
→
Facultad de Ingeniería en Mecánica y Ciencias de la Producción
→
Materiales de Curso - FIMCP
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Análisis y mejoramiento del proceso de producción de turron de miel de abeja bañado en chocolate
Yepez, Ximena
URI:
http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/5125
Date:
2005
Show full item record
Files in this item
Name:
8360.ppt
Size:
37.44Mb
Format:
Microsoft PowerPoint
Description:
Presentacion
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Materiales de Curso - FIMCP
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register