DSpace Repository
Diseño de herramientas de control para reducir pérdidas de materia prima en el proceso producción aplicado al servicio de comidas rápidas
Login
español
English
DSpace Home
→
Unidades Académicas
→
Facultad de Ingeniería en Mecánica y Ciencias de la Producción
→
Presentaciones de Tesis - FIMCP
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Diseño de herramientas de control para reducir pérdidas de materia prima en el proceso producción aplicado al servicio de comidas rápidas
Andrade Rada, Marcos Daniel
URI:
http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/6009
Date:
2006
Show full item record
Files in this item
Name:
Presentacion Tesis ...
Size:
1.740Mb
Format:
Microsoft PowerPoint
Description:
Presentación de Tesis
View/
Open
Name:
Presentacion Tesis ...
Size:
1.546Mb
Format:
Microsoft PowerPoint 2007
Description:
Presentación de Tesis
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Presentaciones de Tesis - FIMCP
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register