DSpace Repository
Proyecto de elaboración y comercialización de snacks a partir de la corteza de la tagua en la ciudad de Guayaquil
Login
español
English
DSpace Home
→
Unidades Académicas
→
Facultad de Ciencias Sociales y Humanísticas
→
Artículos de Tesis de Grado - FCSH
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Proyecto de elaboración y comercialización de snacks a partir de la corteza de la tagua en la ciudad de Guayaquil
Ayerve Bermúdez, Diana Estefanía
;
Ramos Ruíz, Ivonne María
;
Suárez Chóez, Yéssica Karina
URI:
http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/7637
Date:
2009-10-06
Abstract:
This Project has been made in order to simulate to the best use of a natural product as it is the ivory palm whose scientific name is MICORCARPHAS RHITELEPHAS
Show full item record
Files in this item
Name:
Proyecto de Elabo ...
Size:
1.341Mb
Format:
PDF
View/
Open
Name:
Proyecto de Elabo ...
Size:
10.67Mb
Format:
Postscript
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Artículos de Tesis de Grado - FCSH
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register