Please use this identifier to cite or link to this item: http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/15715
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPoveda Loor, Carlos Luises_ES
dc.date.accessioned2011-03-22es_ES
dc.date.accessioned2011-03-25-
dc.date.available2011-03-22es_ES
dc.date.available2011-03-25-
dc.date.issued2011-03-22es_ES
dc.identifier.urihttp://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/15715-
dc.description.abstractExamen de TECNOLOGÍA DE INGREDIENTES del 2010-2S de la 3° Evaluaciónes_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.rightsopenAccess-
dc.subjectTECNOLOGÍA DE INGREDIENTESes_ES
dc.titleExamen de Tecnología de ingredientes del 2010-2s de la 3° evaluaciónes_ES
dc.typeLearning Objectes_ES
Appears in Collections:Exámenes - INTEC

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20102SPRTAL00729880_3.PDF179.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.