DSpace Repository
Diseño de herramientas de control para reducir pérdidas de materia prima en el proceso producción aplicado al servicio de comidas rápidas
Login
español
English
DSpace Home
→
Unidades Académicas
→
Facultad de Ingeniería en Mecánica y Ciencias de la Producción
→
Tesis de Grado - FIMCP
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Diseño de herramientas de control para reducir pérdidas de materia prima en el proceso producción aplicado al servicio de comidas rápidas
Andrade Rada, Marcos Daniel
URI:
http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/6010
Date:
2006
Show full item record
Files in this item
Name:
T-35757 ANDRADE ...
Size:
13.85Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Tesis de Grado - FIMCP
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register