Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/10784
Título : Proyecto de producción y comercialización de harina de zapallo enriquecida con quinua para el mercado de Guayaquil
Autor : Garay Montoya, Karen Josefina
Medrano Cevallos, Adriana Jacqueline
Naranjo Triviño, Sheila Natasha
Bastidas Riofrio, Giovanny
Palabras clave : DESNUTRICIÓN
ZAPALLO
QUINUA
HARINA.
Fecha de publicación : 28-jun-2010
Resumen : At the present time due to lack of information about products that help to the good alimentation in children, pregnant women and people prone to cardiovascular diseases, have produced a high mortality rate. Program of Foods indicates that the hu infantile mortality in the County of the Guayas is 27,7%. Being the zapallo and the quinoa one of the non will try to maximize its use by developing an economical product and with high nutritional value, due that the zapallo has high content of vitamin A and the quinoa posses an exceptional balance and a high level of amino acids. Due the opportunities and needs born the ideas of producing and commercializing for the Guayaquil’s market the zapallo flour fortified with quinoa to increase its nutritional v the general population.
URI : http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/10784
Aparece en las colecciones: Artículos de Tesis de Grado - FCSH

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Proyecto de Producción y Comercialización de Harina de Zapallox.pdf292.77 kBAdobe PDFVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.