Please use this identifier to cite or link to this item: http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/1672
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorMerino Plaza, Juan-
dc.contributor.authorCornejo Zuñiga, Fabiola Marcela-
dc.date.accessioned2009-03-03-
dc.date.available2009-03-03-
dc.date.issued2009-03-03-
dc.identifier.urihttp://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/1672-
dc.description.abstractEl presente trabajo se basa en la implementación de un secador de bandeja para la elaboración de prácticas aplicables a diferentes materias dictadas en la carrera de Ingeniería en Alimentos. El artículo describe las partes del secador de bandeja y las prácticas propuestas para cada materia. This work describe the implementation of an airdryer for foods, in order to creat practices that will be applied to different courses of the Food Engineering carrer. The articule shows the parts of drier and describe all the practice that could be done in it. .en
dc.language.isospaen
dc.rightsopenAccess-
dc.titleImplementación de un equipo de secado para alimentosen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Artículos de Tesis de Grado - FIMCP

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3353.pdf282.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.