Please use this identifier to cite or link to this item: http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/17514
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorCoello Ojeda, Karin Elizabethes_ES
dc.date.accessioned2011-10-25es_ES
dc.date.accessioned2011-10-25-
dc.date.available2011-10-25es_ES
dc.date.available2011-10-25-
dc.date.issued2011-03-18es_ES
dc.identifier.urihttp://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/17514-
dc.language.isospaes_ES
dc.rightsopenAccess-
dc.subjectINTRODUCCIÓN A LA INGENIERÍA EN ALIMENTOSes_ES
dc.titleExamen de Introducción a la ingeniería en alimentos del 2011-1s de la 1° evaluaciónes_ES
dc.typeLearning Objectes_ES
Appears in Collections:Exámenes - FIMCP

Files in This Item:
File SizeFormat 
20111SFIMP045981_1.DOCX21.57 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.