Please use this identifier to cite or link to this item: http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/9522
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorCaceres Costales, Patricio Javieres_ES
dc.date.accessioned2010-03-18es_ES
dc.date.accessioned2010-04-05-
dc.date.available2010-03-18es_ES
dc.date.available2010-04-05-
dc.date.issued2010-03-18es_ES
dc.identifier.urihttp://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/9522-
dc.description.abstractExamen de PROCESAMIENTO DE CARNES del 2009-2S de la 2° Evaluaciónes_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.rightsopenAccess-
dc.subjectPROCESAMIENTO DE CARNESes_ES
dc.titleExamen de Procesamiento de Carnes del 2009-2s de la 2° evaluaciónes_ES
dc.typeLearning Objectes_ES
Appears in Collections:Exámenes - FIMCP

Files in This Item:
File SizeFormat 
20092SFIMP084741_2.DOC26.5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.