Please use this identifier to cite or link to this item: http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/20973
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorCosta Viver, Ana María-
dc.date.accessioned2012-06-27-
dc.date.available2012-06-27-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/20973-
dc.language.isospaen
dc.rightsopenAccess-
dc.subjectProcesos térmicosen
dc.subjectOptimizaciónen
dc.subjectProcesos de elaboraciónen
dc.subjectAtún tipo albacoraen
dc.titleEstudio comparativo del proceso de esterilización en contrapresión y en vapor saturado del atún tipo albacora (thunnus alalunga) en empaques flexiblesen
dc.typebachelorThesisen
Appears in Collections:Tesis de Grado - FIMCP

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
D-93070.pdf6.73 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.