DSpace Repository
Aumento de la productividad en una línea de proceso de patacón pre frito y congelado
Login
español
English
DSpace Home
→
Unidades Académicas
→
Facultad de Ingeniería en Mecánica y Ciencias de la Producción
→
Tesis de Alimentos
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Aumento de la productividad en una línea de proceso de patacón pre frito y congelado
Erazo Pazmiño, Freddy Orlando
URI:
http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/20793
Date:
2012
Show full item record
Files in this item
Name:
Informe Trabajo ...
Size:
1.094Mb
Format:
PDF
Description:
ARCHIVO PRINCIPAL
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Tesis de Alimentos
Alimentos
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register