DSpace Repository
Mejoramiento de la calidad y productividad en una linea de producción de enlatados de sardinas en salsa de tomate, utilizando tqm
Login
español
English
DSpace Home
→
Unidades Académicas
→
Facultad de Ingeniería en Mecánica y Ciencias de la Producción
→
Tesis de Alimentos
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Mejoramiento de la calidad y productividad en una linea de producción de enlatados de sardinas en salsa de tomate, utilizando tqm
Barcia Dufflart, Anan Belen
URI:
http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/20945
Date:
2012
Show full item record
Files in this item
Name:
Mejoramiento de la ...
Size:
1.337Mb
Format:
PDF
Description:
ARCHIVO PRINCIPAL
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Tesis de Alimentos
Alimentos
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register