Please use this identifier to cite or link to this item: http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/13332
Title: Estudio de la obtención de quitosano a partir de caparazon de camaron (penaeu vannamel) y su aplicación en la estabilidad de una emulsión aceite agua
Authors: Cornejo, Fabiola, Directora
Soro Guevara, Luis Mario
Keywords: Obtención quitosano
Penaeu vannamel
Issue Date: 2007
URI: http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/13332
Appears in Collections:Tesis de Alimentos

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tesis Bibliografia.pdf24.13 kBAdobe PDFView/Open
Tesis inicio.pdf61.77 kBAdobe PDFView/Open
Tesis capitulo 1.pdf166.68 kBAdobe PDFView/Open
Tesis capitulo 2.pdf234.28 kBAdobe PDFView/Open
Tesis capitulo 3.pdf191.18 kBAdobe PDFView/Open
Tesis capitulo 4.pdf20.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.