Please use this identifier to cite or link to this item: http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/20792
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPalacios Ponce, Arturo Sócrates-
dc.date.accessioned2012-05-09-
dc.date.available2012-05-09-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/20792-
dc.language.isospaen
dc.rightsopenAccess-
dc.subjectPulpa de frutaen
dc.subjectMateria primaen
dc.subjectPasteurización comercialen
dc.subjectPruebas sensorialesen
dc.titleEvaluación y adecuación de un tanque con agitador y chaqueta de vapor de 0,9 m3 para la pasteurización de 880 kg. de pulpa de frutaen
dc.typebachelorThesisen
Appears in Collections:Tesis de Maestría en Ciencias de los Alimentos

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
TESIS FINAL MACIAL.pdfARCHIVO PRINCIPAL7.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.