Please use this identifier to cite or link to this item:
http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/21147
Title: | Mejoramiento de las características sensoriales del cacao CCNS51 a través de la adicción de enzimas durante el proceso de fermentación |
Authors: | Castillo, Priscila, Director Navia Orces, Abel Andrés Pazmiño Piedra, Natalie Valeria |
Keywords: | Pruebas sensoriales Proceso de fermentación Enzimas Cacao Proceso de secado Fermentación |
Issue Date: | 2012 |
URI: | http://www.dspace.espol.edu.ec/123456789/21147 |
Appears in Collections: | Tesis de Grado - FIMCP |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MEJORAMIENTO DE CARACTERISTICAS SENSORIALES CACAO CCN51.pdf | ARCHIVO PRINCIPAL | 1.83 MB | Adobe PDF | View/Open |
MEJORAMIENTO DE CARACTERISTICAS SENSORIALES CACAO CCN51.docx | 5.8 MB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.