Please use this identifier to cite or link to this item:
http://www.dspace.espol.edu.ec/handle/123456789/21147
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Castillo, Priscila, Director | - |
dc.contributor.author | Navia Orces, Abel Andrés | - |
dc.contributor.author | Pazmiño Piedra, Natalie Valeria | - |
dc.date.accessioned | 2012-08-15 | - |
dc.date.available | 2012-08-15 | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.uri | http://www.dspace.espol.edu.ec/123456789/21147 | - |
dc.language.iso | spa | en |
dc.rights | openAccess | - |
dc.subject | Pruebas sensoriales | en |
dc.subject | Proceso de fermentación | en |
dc.subject | Enzimas | en |
dc.subject | Cacao | en |
dc.subject | Proceso de secado | en |
dc.subject | Fermentación | en |
dc.title | Mejoramiento de las características sensoriales del cacao CCNS51 a través de la adicción de enzimas durante el proceso de fermentación | en |
dc.type | bachelorThesis | en |
Appears in Collections: | Tesis de Grado - FIMCP |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MEJORAMIENTO DE CARACTERISTICAS SENSORIALES CACAO CCN51.pdf | ARCHIVO PRINCIPAL | 1.83 MB | Adobe PDF | View/Open |
MEJORAMIENTO DE CARACTERISTICAS SENSORIALES CACAO CCN51.docx | 5.8 MB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.